Een korte toelichting

Over ons

BM Adviesgroep

Over ons bedrijf

BM Adviesgroep biedt de ondersteuning, objectiviteit en expertise die bedrijven nodig hebben om te slagen binnen de context van een steeds veranderend zakelijk landschap. We bieden een breed spectrum aan boekhoudkundige, financiƫle en adviesdiensten in een aantal bedrijfstakken om bedrijfseigenaren en managers het inzicht te geven dat ze nodig hebben om succesvol te zijn.

BM Adviesgroep heeft meer dan 50 jaar ervaring in het bedienen van middelgrote bedrijven. Als onafhankelijk geregistreerd openbaar accountantskantoor levert Marcum boekhoudkundige diensten aan honderden bedrijven. Het bedrijf behoort ook tot de top 20 van accountants- en advieskantoren in het land en levert diensten aan zowel particuliere nationale bedrijven als lokale bedrijven.

Diensten

Onze dienstverlening

BM Adviesgroep is een nationaal accountants- en adviesbureau dat zich toelegt op het helpen van ondernemende, middelgrote bedrijven en vermogende particulieren om hun doelen te bereiken. Sinds 1951 hebben klanten Marcum gekozen vanwege onze diepgaande expertise en inzichtelijke begeleiding bij het vinden van wegen naar succes, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

BM Adviesgroep biedt een compleet spectrum aan belasting-, verzekerings- en adviesdiensten, evenals een uitgebreid portfolio van branchegerichte praktijken met gespecialiseerde
expertise voor zowel particuliere als beursgenoteerde bedrijven, en non-profitorganisaties en organisaties uit de sociale sector. Via BM Adviesgroep biedt het bedrijf ook een volledige aanvulling van technologie, vermogensbeheer, executive search en personeel, en strategische marketingdiensten.

BM Adviesgroep, met hoofdkantoor in NAmsterdam, heeft kantoren in grote zakelijke markten in Nederland en op geselecteerde internationale locaties.

Samenwerkingen:

Doelen

KLANTGEDREVEN


Het begrijpen van de bedrijven van onze klanten, hen helpen hun behoeften te identificeren en hun uitdagingen aan te gaan, en kansen ontdekken die hen naar succes voortstuwen, is de missie van Marcum. Ons eigen succes is gebaseerd op onze toewijding om zinvolle, vertrouwde relaties met onze klanten op te bouwen, positieve service-ervaringen te creƫren en onverwachte waarde te leveren waar en wanneer we maar kunnen, met behoud van onze professionele onafhankelijkheid en objectiviteit.

BM Adviesgroep zet zich in om de meest grondige, inzichtelijke en snelle service te bieden, volgens de hoogste ethische normen.

STREVEN NAAR PERFECTIE
Van de manier waarop we klanten bedienen tot de training en ontwikkeling van onze professionals, BM Adviesgroep streeft naar uitmuntendheid in elk aspect van onze operatie.

Onze focus op het succes van de klant dwingt ons om verder te kijken dan de cijfers om de kansen, uitdagingen en oplossingen in elke opdracht te zien. Innovatie, proactiviteit, teamwork en open communicatie zijn de kenmerken van onze aanpak.