Stel je eigen development team samen

Hoe fijn zou het zijn als je jouw eigen development team samen zou kunnen stellen. Binnen de IT wereld is het helaas zoeken naar developers als een speld in een hooiberg. Daarnaast zit je, met het inhuren en aannemen van personeel, aan de nodige kosten en contracten. Een development team kan worden ingezet als jij een bepaald project op wilt starten en hier een team developers voor nodig hebt. Zij kunnen eventueel het bestaande team aanvullen of je kunt het gehele project laten opzetten door een development team. Zij zullen de opdracht uitvoeren en, waar nodig, met je meedenken over de mogelijkheden. Door het grote aanbod aan developers ben je verzekerd van een team waar jij mee uit de voeten kan. Het team is meestal binnen 1 a 2 maanden beschikbaar om aan de slag te gaan zodat er op korte termijn kan worden beginnen aan het project zonder wachtlijsten.

Waarom kiezen voor een development team?

Een development team kun je inzetten wanneer jij aan een project wilt gaan beginnen maar niet het juiste personeel in dienst hebt. Het kan ook zijn dat je al wel personeel in dienst hebt, maar dat jullie er even niet meer uitkomen. Dan is een frisse blik en nieuwe kennis dan wel zo prettig. Daarnaast kun je zelf bepalen wanneer je de hulp van een development team inschakelt en voor hoelang. Je zit nergens aan vast en kunt de samenwerking starten of beƫindigen wanneer dat nodig is. Daarnaast heb je een ruime keuze uit een groep developers met kennis van alles op het gebied van IT. Zo ben jij gegarandeerd van een development team die jou kan helpen met het project.

Bespaar geld met een externe groep developers

Wanneer je personeel aanneemt zit je vast aan bepaalde dingen. Zo heb je bepaalde kosten, werk je met contracten en tijdslimieten en kun je ook niet zomaar van je personeel af wanneer ze niet naar behoren functioneren. Door samen te werken met een externe groep van developers zit je daar niet aan vast. Je hebt geen personeelskosten, vakantiegeld of contracten maar betaald het team voor de geleverde uren en service. Op die manier bespaar je op termijn in de kosten. Je kunt namelijk zelf aangeven en bepalen voor hoe lang jij de groep developers nodig denkt te hebben binnen jouw bedrijf. 

Een samengesteld team over de hele wereld

Bij SHORE Teams heb je een grote keuze uit diverse developers. Sommige zijn van Nederlandse bodem maar we hebben ook meerdere development team over de hele wereld. Uiteraard wordt er gekeken of de developers in dezelfde tijdzone zitten als jij, zodat jullie wel met elkaar kunnen werken. Wel zal de communicatie in sommige gevallen in het Engels verlopen. Zeker sinds de corona crisis hebben we gemerkt dat remote werken steeds populairder wordt en dat het heel goed kan. Daarom is het aan te raden om in zee te gaan met externe developers om jouw project op te zetten. Een groep van developers kan in een zeer korte tijd worden samengesteld aan de hand van jouw wensen.