man, write, plan-593333.jpg

Een gegraveerde pen: een ideaal cadeau

Wat geef je iemand die alles al heeft? Het is een veelgehoorde vraag, en niet voor niets. Steeds minder mensen zitten te wachten op grote cadeaus die ruimte vreten in huis. Ook blijft het onpersoonlijk, spullen geven die net zo goed voor iemand anders bedoeld hadden kunnen zijn. Maar wat als je iemand toch wilt verrassen met een doordacht cadeau? De truc is om het persoonlijk te maken en ervoor te zorgen dat het presentje zeker gebruikt gaat worden. Wat dacht je van een pen met naam gegraveerd? Daar maak je iedereen blij mee!

Volop keuze

Als je besloten hebt om een gegraveerde pen te schenken, begint het grote kiezen pas. Er zijn een groot aantal soorten pennen inclusief gravure te koop en iedere pen vertelt een eigen verhaal. Welke pen past bij jouw cadeauwensen? Zo kan je bijvoorbeeld een Parker pen kopen bij www.pengraveren.nl. De pen van Parker bestaat al sinds 1888. Enkele modellen zijn wereldwijd bekend, zoals de Parker Jotter: een wereldberoemde balpen die sinds 1954 wordt gemaakt. De pennen zijn verkrijgbaar als vulpen in drie maten, vulpotlood, balpen en rollerball. Een charmant pennenmerk met een geschiedenis.

De eerste moderne pen

Wat dacht je anders van de Cross pen? Cross pennen zijn pennen met een grote allure vanwege hun rijke ontstaansgeschiedenis. De leden van de Amerikaanse familie Cross waren bekende juweliers toen ze in 1846 het verzoek kregen om een nieuwe buitenkant voor een pen te ontwerpen. Zodoende staat de Cross pen inmiddels bekend als één van de oudste soorten pennen van Amerika. Gelukkig zijn deze pennen, met hun elegante en sierlijke ontwerp, ook vandaag de dag nog te koop. Je kunt nu eventueel ook de Cross pennen bedrukken. Via de website is het eenvoudig om aan te geven welke gravure op de pen gezet moet worden. Nog unieker: hier komen geen extra kosten bij kijken! De Cross pen is een unieke pen en een prachtig persoonlijk cadeau als gegraveerd exemplaar.

De koning van de pennen

Wie ‘luxe pennen’ zegt, kan natuurlijk niet om de koning van de pennen heen: de Mont Blanc. Het Duitse merk, dat al vanaf het begin van de twintigste eeuw luxe vulpennen produceert, is nog altijd een synoniem voor prachtige, gedegen schrijfwaren. De pennen gaan lang mee en zijn al in het bezit geweest van vele beroemdheden. Een Mont Blanc pen van www.pengraven.nl kan ook persoonlijk gegraveerd worden en is hiermee het ideale cadeau dat luxe, tijdloosheid en persoonlijke aandacht ademt.

Het ideale cadeau

Maar wat zet je dan op zo’n pen? Het ligt natuurlijk voor de hand om de naam of initialen van de ontvanger te graveren, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen om een inspirerende boodschap of belangrijk moment, zoals een trouwdatum of geboortedatum, te laten graveren. De mogelijkheden zijn eindeloos!