Over ons

de Brekelmans Adviesgroep is een dynamische en enthousiaste onderneming die zich al geruime tijd begeeft op de markt van financiŽle dienstverlening. Het is een middelgroot kantoor dat zich onderscheidt door een zeer persoonlijke en klantgerichte benadering en een deskundig en betrouwbaar advies bij de financiering en het verzekeren van uw kostbaar bezit.

Dynamisch, enthousiast en zeer klantgericht. Kreten die u wellicht vaker zult horen. Enthousiasme en klantgericht zijn, hoe werkt dat in de praktijk? En wat betekent dat voor een klant? Enthousiasme is terug te vinden in de wijze waarop ik met mijn klanten omga. Ik streef naar een prettige relatie met elkaar, die open en eerlijk is. Openheid is belangrijk om te zorgen dat er een goed verzekeringspakket op de juiste wijze tot stand komt. Mijn enthousiasme zorgt ervoor dat er geen drempel bestaat om de juiste informatie aan mij te verstrekken.
Dynamisch is belangrijk in de huidige verzekeringsmarkt. Continue worden er veranderingen doorgevoerd, waarop gereageerd dient te worden. Het is van belang dat de klant optimaal op de hoogte wordt gebracht van nieuwe ontwikkelingen. Ik streef ernaar om de klant gerichte informatie te verstrekken. Overbodige ballast wordt vermeden. Arthur Brekelmans
Directeur Arthur Brekelmans is in 1993 bij de Verzekerings Unie (VU) loondienstorganisatie ASR-Groep begonnen als loondienstagent. Sinds 1997 is Arthur Brekelmans als onafhankelijk assurantie-tussenpersoon actief via zijn eigen bedrijf.
Succesvol ondernemen en het vertrouwen van zijn cliŽnten heeft Arthur Brekelmans in deze periode laten uitgroeien tot een vertrouwensman van formaat.

Kantoor Brekelmans Adviesgroep
de Brekelmans Adviesgroep is gevestigd in de Pijlbrem 20 te Brunssum, in dit pand kan Arthur Brekelmans zijn (potentiŽle) cliŽnten op een wijze ontvangen die het vertrouwen dat zij in hem hebben waardig is. U als klant van de Brekelmans Adviesgroep zult dit zeker als positief ervaren doordat Arthur Brekelmans hier een goede service en aandacht kan garanderen, waardoor er een persoonlijkere relatie tussen u en uw financieel adviseur kan groeien.
Bij de Brekelmans Adviesgroep bent u geen nummer, elke relatie is belangrijk ongeacht de grootte van het verzekeringspakket.

Geen s.cces zonder u !